За нас

Приветстваме Ви с „ Добре дошли“ на нашите интернетови страници.Представяме накратко KINTANA GROUP, s.r.o. –чешка търговска фирма,основана  на 16. 06. 2014. От началото на дейността си на чешкия пазар фирмата се занимава с търговски сделки.

По късно  се  специализира в осигуряването и наемането на работници от  Чехия, Словакия  и България в областта  на машиностроенето, металообработването и производството на пластмаси.В раздел Работни места-актуална информация за работните места.

Нашата фирма има разрешение за наемане,даване под наем на работници,както и за посредническа дейност от 15. 03. 2018,č. j.: UPCR-2018/6225/5  , издадено от Бюрото по труда на Чешката република, Генерална Дирекция - Прага.

За в бъдеще  фирмата би искала да задълбочи търговските контакти между България и Чехия, на по-късен етап и EU. Затова освен пряката търговска дейност предлага и посредничество в търговията и двустранно търсене на търговски партньори и канали за дистрибуция за участващите страни. Целта на фирмата е също така да задоволи нуждите и да изпълни изискванията на клиентите,в същото време да удовлетвори на професионално ниво и кандидатите за работа в нашата фирма.

Фирмата няма дълга история.....но в нея работят доказали се специалисти.

Принципи на работа:

-  в търговските сделки..... почтеност и плащане навреме

-  в дейността като „Personal agency“

     - ТАКСИ И КОМИСИОННИ НЯМАМЕ

     - ДРУГИТЕ ОБЕЩАВАТ, НИЕ ПЛАЩАМЕ...

     - ИСТИНСКА РАБОТА ЗА ИСТИНСКИ ПАРИ ...

         ... ДА, НО ЗА ХОРА КОИТО МОГАТ И СА ДОШЛИ НАИСТИНА ДА РАБОТЯТ.....

     -ПРИ НАС СЕ РАБОТИ НА ТРУДОВ ДОГОВОР......С ОСИГУРОВКИ