Работа в Чехия

/ За наистина сериозни кандидати / 

Работа в Чехия без такси и комисионни съществува ........

Търсите работа?

Пoгледнете в секция "Свободни работни места" и открийте, кое работно място Ви устройва.

Искате ли да научим за Вас?

Реагирайте на някоя от обявите и ни изпратете професионалната си автобиография на  e-mail  адрес kintana(a)email.cz (автобиографии на български,словашки, чешки   език) или на kintana.job(a)email.cz (автобиографии на български език) . Не забравяйте да посочите в автобиографията Вашия телефонен номер, e-mail и скайп !

В случай, че изпълнявате изискванията за дадената позиция, в най-скоро време ще Ви потърсим по телефона, по скайп или на e-mail, за уточняваща информация или интервю ,както и за дата на  евентуално започване на работа.

Можете да изпратите автобиография и в случай, че в обявените работни места  няма позиция, която да Ви устройва. Така ще имаме в базата си от данни информация за Вас и в бъдеще можем да Ви информираме за подходящите работни места.

С изпращането на автобиографията си на наш eлектронен или пощенски  адрес декларирате съгласието си със следното:

Съгласно закон номер 101/2011 от Сборника закони за защита на личните данни/Чехия/ давам съгласие с обработката и съхранението на лични данни, посочени в автобиографията, на фирма KINTANA GROUP, s.r.o. със седалище Na Točně 2, 377 01 J.Hradec, Česká republika, с цел посредничество при намиране или постъпване на работа, за срок от 1 година .Регистрацията  по Ваша молба /в писмен вид или по електронен път/ може да бъде прекратена и преди изтичането на едногодишния срок.

Регистрацията е безплатна.